Wat zoeken we?

In dit enthousiaste, hechte en flexibele team is, door uitbreiding en toename van bezetting, plek gekomen voor een gezellige collega die ons 24 uur per week komt versterken.
Bij Sam Sammie werken wij met vier groepen, 0-2 en 2-4 jaar, een peutergroep en een BSO. Samen met je collega’s zorg je voor een fijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Het ene moment begeleid je met knutselen, het volgende moment motiveer je een kind om zelf zijn jas aan te doen. Geen dag is hetzelfde. Je bent mede verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van het activiteiten aanbod. Van muziek maken en kunstwerken creëren tot lekker buiten ravotten en van de dijk afrollen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken. https://www.kinderopvang-werkt.nl/werken-de-kinderopvang/welk-diploma-heb-je-nodig Je hebt enige jaren ervaring en affiniteit met kinderen. Goed contact met ouders en verzorgers vinden wij erg belangrijk, je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier. Je bent open en flexibel naar kinderen, ouders en collega’s.
Je werkt graag in een team en last but not least : je hebt een flexibele en actieve houding

Contact

Ben je enthousiast geworden? Stuur je motivatie met CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je meer weten neem dan contact op met  Diana Kon, 026-4461191