Wat zoeken we?

Sam Sammie is op zoek naar een creatieve, flexibele, pedagogisch medewerker. Wij bieden kinderopvang in Heteren voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dus zowel kinderdagverblijf, peutergroep als buitenschoolse opvang.

Huiselijkheid en flexibiliteit staan daarbij voor ons voorop. De kinderen staan bij ons centraal. Dat betekent dat we iedere dag een gevarieerd programma aanbieden waar de kinderen aan mee mogen doen, als ze dat willen. We hebben zowel een aantrekkelijke opvang binnen, als een uitdagende speelruimte buiten.

Vaardigheden

In het bezit van minimaal een diploma MBO- SPW 3 of 4 of gelijkwaardig. In het bezit van een VOG verklaring omtrent goedgedrag.
Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding.
Sociale en communicatieve vaardigheden.
Creatief, betrokken, flexibel en positieve uitstraling
Passie en motivatie om te werken met kinderen.
Enkele jaren relevante werkervaring.

Wat bieden we?

De functie is voor 20-24 uur in de week. We verwachten wel dat je flexibel bent als extra uren/dagen nodig zijn. Het salaris is op basis van een 36 urige werkweek zoals omschreven in de CAO kinderopvang.

Contact

Ben je enthousiast geworden? Stuur je motivatie met CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je meer weten neem dan contact op met  Diana Kon, 026-4461191