Hallo allemaal

Graag wil ik me bij deze even voorstellen. Ik ben Jolanda Schouten-van Os. Ik woon in Ochten. Ik ben getrouwd met mijn man Aart en samen zijn wij de trotse ouders van twee kanjers; onze zoons,  Joël van 12 jaar en David van 9 jaar oud.

Ik heb 11 jaar gewerkt bij Villa kakelbont in Tiel. Ik heb daar met veel plezier gewerkt. Jaren heb ik daar gewerkt op  horizontale groepen van 0-4 jaar en vooral de laatste jaren op de ontwikkelgroep met kinderen in de leeftijd van 2 – 4 jaar.

Ik kwam in aanraking met Sam Sammie en werd meteen enthousiast over de manier van werken met kinderen, de sfeer, de werkwijze, geven het gevoel dat kinderen altijd op de eerste plaats mogen staan.

Mijn passie ligt in de kinderopvang, het werken met kinderen, samen spelen, samen leren.  Kinderen te faciliteren zodat zij in hun eigen tempo mogen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen .

In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ik hou van lezen vooral fanatsieboeken.  Als gezin zijn we een actief scouting gezin. En genieten enorm van de activiteiten rondom scouting. Ik hou er van om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen, een uitje hier, een bioscoop bezoek daar, of een weekendje weg.

 Jolanda