Mijn naam is Diana Kon,

Sinds 2000 ben ik woonachtig in Heteren. Door mijn kinderen, Matthijs, Charlotte en Thomas, heb ik als vrijwilliger een aantal jaren in het bestuur van de Peuterspeelzaal gezeten, hierdoor ben ik ook in aanraking gekomen met de Collecte van Jantje Beton waarvan ik nu al vele jaren coordinator ben in Heteren.

Ik ben mijn cariere begonnen in de horeca waar ik ook mijn opleiding voor heb gevolgd. Met het groeien van mijn gezin was voor mij als workaholic horeca en kinderen geen ideale combinatie en met het enthousiasme en de ruime ervaring van mijn moeder, Hennie Kon, hebben wij in 2002 gezamenlijk Sam Sammie opgestart. We zijn begonnen als gastouder en na een aantal jaren zijn wij door gegroeid naar een kinderdagverblijf. Misschien ooit wel gehoopt maar niet verwacht een eigen bedrijf te starten maar ik kan wel schrijven dat het voor mij de perfecte uitdaging is. Organiseren, plannen en werken op de groep met kinderen en collega’s biedt vele mooie momenten en het is nooit saai.

Met het opstarten van Sam Sammie heb ik altijd veel gewerkt en was er buiten mijn gezin weinig tijd voor andere dingen maar toch in de loop van de tijd een leuke vriendenkring opgebouwd binnen Heteren met een gezamelijk passie voor gezelligheid en eten. Dit resulteert dan ook in vele gezellige dagen/avonden koken en eten met zijn allen en natuurlijk de basis scherp houden dus ook regelmatig een leuke workshop volgen. Mijn andere grote hobby is sporten, momenteel hardlopen en crosfit.

Ik hoop nog jaren op deze manier te kunnen genieten van mijn kinderen, werk en vrienden.

Diana
Diana Kon